Internationella kvinnodagen 2017

 I USA begränsar Trump abortmöjligheten, samma sak händer i Polen. I Ryssland sänks straffen för våld i hemmet och i Sverige sker sexuella övergrepp dagligen. Över hela världen kränks kvinnors rättigheter. På den internationella kvinnodagen den 8:e mars demonstrerar vi för ett tryggt och säkert samhälle för kvinnor!

I Norrköping uppmärksammas dagen med b.la. ett panelsamtal och mingel. Deltar gör Linda Snecker, rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet och Juta Kawalerowicz, talesperson för polska vänsterpartiet Razem, den 8 mars 18:00 – 21:00 på Arbetets museum.

Flera aktiviteter kommer att genomföras över hela länet, ibland är vi själva som står för arrangemanget och ibland i samarbetet med andra. Kolla hur det blir i din kommun och delta!

Du gillar kanske också...