En riktigt glad sommar på er kamrater!

Linda_randig

Sommaren och en välförtjänt ledighet börjar närma sig. Som vänsterpartist har det varit en hektisk vår, dels har partiföreningarna i Östergötland varit väldigt aktiva och vi har genomfört en kongress som vi har gått extremt stärkta ur. Jag är stolt över att vara vänsterpartist. Vi visar tydligt att vi är det bästa oppositionspartiet, vi är tydliga när andra vacklar. Vi står upp för rättvisa, solidaritet och en stark välfärd samtidigt som vi är det partiet som gynnas mest av budgetsamarbetet med regeringen. Så länge vi gör skillnad kommer vi att förhandla, och vi kommer göra det riktigt bra.
Jag vill tacka er alla kamrater för allt det arbete ni lägger ned i kampen för ett solidariskt samhälle, och vill också passa på att önska er alla en fin och härlig sommar och på återseende till hösten!

Linda Snecker
Distriktsordförande

Du gillar kanske också...