Väljarna förtjänar svar från högern i Linköping

Johan Gransten (c) kräver i en debattartikel den 4 mars att väljarna ska få besked om hur en eventuell vänsterregering ska se ut efter valet. Det är i grunden ett bra krav. Ska Sverige få en regering som värnar den offentliga välfärden, som satsar ordentliga resurser för att få ner arbetslösheten och som verkar för att minska orättvisorna i samhället. Eller ska det bli en regering som vill privatisera, sänka ersättningarna i a-kassa och sjukförsäkringar och försämra anställningsvillkoren för de anställda.
Gransten argumenterar för en borgerlig regering. Gäller detta även i Linköping där centern regerar tillsammans med socialdemokratin. Är Granstens inlägg ett löfte om att bryta samarbetet för att i stället ansluta sig till den borgerliga oppositionen efter valet. Gransten har rätt när han skriver att väljarna i Linköping förtjänar svar!

Emil Berg,
Partistyrelseledamot Vänsterpartiet
Kommunfullmäktige ledamot Linköpings kommun

Se Granstens svar i Corren. Ett svar på svaret lär komma i en ny artikel!

Du gillar kanske också...