Sommar med Vänsterpartiet

Vänsterpartiet kommer som vanligt att finnas på plats under politikerveckan i Almedalen på Gotland. Den 13 augusti ordnar partiet en dag för hela familjen i Vackerby Hage i Gnesta där Lars Ohly sommartalar.
Vänsterpartiet har flera arrangemang under Almedalsveckan på Gotland bl.a. 9 juli då seminarium anordnas om ”Hur avskaffar vi könsorättvisorna på arbetsmarknaden?”. Det är också: Presskonferens med Lars Ohly, Rödgrön politik på gågatan, Musik och politik i Almedalen, Lars Ohly håller tal mm.

Lördagen den 13 augusti ordnar Vänsterpartiet en dag med politik, musik och aktiviteter för hela familjen i Vackerby Hage i Gnesta. Det kommer att finnas mat och fika, lekar och spel, ponnyridning, fiskdamm med mera.
Alla är välkomna! Fri entré!

Lars Ohly kommer att hålla tal cirka klockan 12.

Du gillar kanske också...